Új termékeink

 • VIVALYTIC

  Terméknév: VIVALYTIC
  Megnevezés: molekuláris diagnosztikai eszköz
  Leírás: A Vivalytic a molekuláris laboratóriumi diagnosztika univerzális platformja, amellyel különböző minták tesztelhetők, nagyon rövid időn belül teljesen automatizáltan az ellátás helyén. Igazi innovációt jelent a molekuláris diagnosztikai eszközök között a Vivalytic rendszere és tesztjei, melyet a német technológiai óriás, a Bosch és a Randox Laboratories szakértői fejlesztettek ki.

 • Blot-Mem TM Blotting Membrane

  Terméknév: Blot-Mem TM  Blotting Membrane
  Megnevezés: blott membránok biotechnológiai alkalmazásokhoz
  Leírás: A Membrane Solutions (MS) Blot-Mem Blotting Membrane-t a biotechnológia széles körben alkalmazza, mint például fehérje transzferek, Western transzferek, fehérje pont vagy rés foltok, hagyományos DNS és RNS transzferek, nukleinsav detektálás, northern és southern blottoláshoz. A Membrance Solutions számos blott membránt biztosít, beleértve a PVDF transzfer membránt, a nitrocellulóz membránt és a nejlon membránt. Egyedileg vághatók és csomagolhatók a blottoló membránjaink különböző formákba, méretekbe és alakzatokba, hogy megfeleljenek az egyedi követelményeinek.

 • Vacufil steril szűrő (EGÉSZSÉGÜGY)

  Terméknév: Vacufil
  Megnevezés: steril szűrő eszköz
  Leírás: A Membrance Solutions (MS) Vacufil eldobható vákuumszűrő egységek önálló szűrőegységek, amelyek ötvözik a fokozatos tölcsér tetejét, a szűrőszerelvényt és az osztott tartályt. Ideálisak olyan esetekben, amelyekben önálló, elősterilizált, kidobható szűrőegységre van szükség. PES-sel, cellulóz-acetáttal és PVDF membránokkal, különböző pórusméretekben kapható biológiai és vizes folyadékok, szöveti táptalajok és pufferek steril szűrésére. Két tölcsérmérettel (250 és 500 ml) és 3 tartályos palacktérfogattal (250, 500 és 1000 ml) érhető el. Üvegszálas előszűrő is rendelhető.

 • Super50 TM légszűrő (EGÉSZSÉGÜGY)

  Terméknév: Super50 TM
  Megnevezés: légszűrő
  Leírás: A termikusan kötött Super50 légszűrő hidrofób PTFE membránt tartalmaz polipropilén házban. Steril szellőztetéshez, gáz és nem-vizes folyékony közegek szűrésre tervezték. Anyaga, felépítése és kialakítása kiváló hő- és kémiai kompatibilitást biztosít. A Super50 TM 0,2 µm és 0,45 µm pórusmérettel kapható.

 • MICROLIT ULTIMUS (EGÉSZSÉGÜGY)

  Terméknév: MICROLIT ULTIMUS DUAL INLET
  Megnevezés: adagoló kettős bemenet technológiával
  Leírás: Az adagoló négy üzemmóddal képes fokozni a termelékenységet:

  • szabvány adagolás
  • ürítés
  • hígítás/öblítés/második folyadék adagolása
  • palack újratöltés

Találja meg a keresett terméket a legrövidebb úton

Shopping Cart