Legújabb termékek

 • 1 BLOCK DRY BLOCK HEATERS

  Terméknév: 1 BLOCK DRY BLOCK HEATERS
  Megnevezés: blokk termosztátok, egy blokkos
  Leírás: A sokoldalú blokk termosztátok ideálisak hőmérséklet-stabilitást igénylő alkalmazásokhoz. Valamennyi egység egy opcionálisan cserélhető moduláris blokkal rendelkezik, több mint 40 választási lehetőséggel. A blokkokat könnyű használni, nincs szükség egyéb eszközökre. A csőtől a blokkig tartó szoros kontakt lehetővé teszi a maximális hőmegtartást, ami hatékony melegítést eredményez. A digitális modellek kivételes hőmérséklet-egyenletességet és stabilitást biztosítanak az ismételhető eredmények érdekében, míg a nem digitális modellek gazdaságos megoldásként szolgálhatnak a laboratórium számára.

 • 2 BLOCK DRY BLOCK HEATERS

  Terméknév: 2 BLOCK DRY BLOCK HEATERS
  Megnevezés: blokk termosztátok, két blokkos
  Leírás: A sokoldalú blokk termosztátok ideálisak hőmérséklet-stabilitást igénylő alkalmazásokhoz. Minden egység 2 opcionálisan cserélhető moduláris blokkal rendelkezik, több mint 40 választási lehetőséggel. A blokkokat könnyű használni, nincs szükség egyéb eszközökre. A csőtől a blokkig tartó szoros kontakt lehetővé teszi a maximális hőmegtartást, ami hatékony melegítést eredményez. A digitális modellek kivételes hőmérséklet-egyenletességet és stabilitást biztosítanak az ismételhető eredmények érdekében, míg a nem digitális modellek gazdaságos megoldásként szolgálnak a laboratórium számára.

 • 4 BLOCK DRY BLOCK HEATERS

  Terméknév: 4 BLOCK DRY BLOCK HEATERS
  Megnevezés: blokk termosztátok, 4 blokkos
  Leírás: A sokoldalú blokk termosztátok ideálisak hőmérséklet-stabilitást igénylő alkalmazásokhoz. Minden egység 4 opcionálisan cserélhető moduláris blokkal rendelkezik, több mint 40 választási lehetőséggel. A blokkokat könnyű használni, nincs szükség egyéb eszközökre. A csőtől a blokkig tartó szoros kontakt lehetővé teszi a maximális hőmegtartást, ami hatékony melegítést eredményez. A digitális modellek kivételes hőmérséklet-egyenletességet és stabilitást biztosítanak az ismételhető eredmények érdekében, míg a nem digitális modellek gazdaságos megoldásként szolgálnak a laboratórium számára.

Találja meg a keresett terméket a legrövidebb úton

Shopping Cart