Legújabb termékeink

 • AlerTox Sticks (VENDÉGLÁTÁS)

  Terméknév: AlerTox Sticks
  Megnevezés: különböző allergének kimutatására szolgáló gyorstesztek
  Leírás: a tesztek nagymértékben specifikusak a kimutatni kívánt allergénre, amelyek 1-20 ppm érzékenységűek. Hatékony eszköz az esetleges allergén szennyezés kimutatására a nyersanyagból, végtermékből vagy munkafelületről.

 • AllerFlow Gluten (VENDÉGLÁTÁS)

  Terméknév: AllerFlow Gluten
  Megnevezés: glutén gyorsrteszt
  Leírás: a gyors és kényelmes teszttel felületi glutén fehérje maradványt lehet meghatározni, így képezve szerves részét az allergének ellenőrzésének. A Hygiena által fejlesztett mintavételi eszközt kombinálva a hagyományos laterális technológiával, a felületi glutén ellenőrzés könnyebbé válik, mint valaha. Eltérően más készletektől, amelyek számos részből állnak, az AllerFlow Glutén teszt csak két egységből áll: a mintavételi eszközből és egy laterális kazettából. A mintavevő teszt tartalmazza az előre adagolt extrakciós puffert a következetes mintavételhez, valamint a könnyű kezeléshez. Mintavételezést követően a mintát közvetlenül a laterális kazettára kell tölteni és 10 perc alatt megkapjuk az eredményt. Érzékenysége: 5 µg/tampon (5 ppm), a glutén kimutatásához nagyjából 10 percre van szükség.

 • AllerSnap (VENDÉGLÁTÁS)

  Terméknév: AllerSnap
  Megnevezés: allergén szennyeződés vizsgálat
  Leírás: a gyors és pontos eszköz felületek tisztaságát ellenőrzi. Segít biztosítani a termékminőséget a fehérjemaradványok tisztítás utáni kimutatásával. Egyszerűen csak mintát kell venni a felületről, hozzáadni a reagenst, és amennyiben a felületen fehérje szennyeződés van, úgy a teszt lila színreakciót ad. A színváltozás egy szemi-kvantitatív állapotot ad a felület tisztaságáról. Minél több szennyeződés van jelen, annál gyorsabb és sötétebb a színváltozás. Az AllerSnap azonnal igazolja a felület tisztaságát, amely lehetővé teszi szükség esetén az azonnali kiigazító intézkedések meghozatalát. Érzékenysége: 3 µg fehérje kimutatása 30 perc alatt 37°C-on vagy 15 perc alatt 55°C-on.

 • AquaSnap (VENDÉGLÁTÁS)

  Terméknév: AquaSnap
  Megnevezés: víz ATP teszt
  Leírás: a könnyen használható gyors ATP teszt kompatibilis a Hygiena luminométerekkel. A teszt kétféle formában érhető el: szabad és összes ATP vizsgálatára. AquaSnap Free oldott ATP-t detektál, amely az oldatban szabadon van jelen (nem-mikrobiális ATP). Az AquaSnap Total mind a szabadon lévő, mind pedig a mikrobiális eredetű ATP mérésére alkalmas (nem-mikrobiális és mikrobiális ATP). A Total és a Free ATP közötti különbség jelzi a minta mikrobiológiai szennyezettségét. Mindkét teszt jellemzője a speciális merítőhegy, amely 100 µl minta gyűjtésére alkalmas, így biztosítva a következetes mintavételt.

 • COMPASS™ CX MÉRLEGCSALÁD

  Terméknév: COMPASS™ CX széria
  Megnevezés: hordozható precíziós mérleg
  Leírás: az energiatakarékos hordozható mérlegek kiválóan alkalmasak bármilyen terepen végzett mérésre. A tervezés során szem előtt tartották az energiahatékonyságot, így a Compass CX széria darabjai akkumulátorainak élettartama akár 1000 óra folyamatos működést bír megszakítás nélkül. A vékony és könnyű CX mérlegek ideális megoldást kínálnak vendéglátóipari egységek és üzemi konyhák részére egyaránt. A korszerű kétgombos működés azt jelenti, hogy a mérleg könnyen kezelhető, a nagy, háttér-világítású LCD kijelző pedig lehetővé teszi a mérési eredmények egyszerű leolvasását. Attól függően tudunk javaslatot tenni a megfelelő mérlegre, hogy az adott vállalkozásnak milyen mérési tartományú és pontosságú mérlegre van szüksége.

Találja meg a keresett terméket a legrövidebb úton

Shopping Cart