Az OHAUS laboratóriumi berendezéseivel javítható a sejtkultúra passzálás és a PCR munkafolyamata

 

A sejtek passzálása vagy szubkultúrálása egy olyan folyamat, amelynek során a sejteket a korábbi tenyészetből egy új, friss tápközegbe viszik át, ahol visszaállítható a növekedésük. A sejttenyészet passzálása elengedhetetlen a sejtek életben tartásához és hosszabb ideig tartó növekedésükhöz. Passzálásra akkor van szükség, ha a sejtek elfoglalták a tápközegben rendelkezésre álló szubsztrátumok többségét, és nincs több terük a terjeszkedésre. A passzálást akkor javasolt elvégezni, amikor a sejtek 80-90% körüli összefolyásig szaporodtak.

A szubkultúrálás során elengedhetetlen a szigorú ütemterv betartása a sejtek növekedésének fenntartása érdekében. Az OHAUS közel 100 éves szakmai tapasztalatával és a legmodernebb berendezésekkel támogatja a maximális megbízhatóságra törekvő partnereit.

 

A polimeráz láncreakciót (PCR) Dr. Kary Mullis fejlesztette ki még az 1980-as években.

Ez a felfedezés forradalmasította a molekuláris biológiát, és különösen a genetikai manipulációkat, a genetikai és fertőző betegségek diagnosztizálását, a genotipizálást és a DNS törvényszéki szakértői vizsgálatát. Ezt tartják a 20. század egyik legnagyobb tudományos felfedezésének!

 

 

Az OHAUS portfóliójában megtalálható vortexek rázógépek és centrifugák a legkülönbözőbb laboratóriumi felhasználásra alkalmasak.

Kérje laboratóriumra szabott ajánlatunkat a cége számára szükséges eszközök beszerzésére a maximális kedvezmény mellett.

labor@bentleyinstruments.com

Az akció 2022. június 30-ig érvényes!

Találja meg a keresett terméket a legrövidebb úton

Shopping Cart