Már a világhírű hűtőberendezések is elérhetők nálunk – ráadásul nem akármilyen kedvezménnyel!

Újabb termékekkel bővül a Bentley Labor palettája, hiszen mostantól a világhírű Liebherr fagyasztószekrényei és mélyhűtői közül is válogathatnak partnereink.

Legyen szó gyógyszeripari kutatásról vagy egészségügyről, de akár biotechnológiáról – a laboratóriumok akkor döntenek a professzionális Liebherr hűtők és fagyasztók mellett, ha az iparági követelményeknek megfelelően a biztonságos tárolás és az állandó hőmérséklet megteremtése a cél.

Most a laboratóriumi hűtő- és mélyhűtőszekrények rendelhetők rendkívüli, 10%-os kedvezménnyel!

És hogy a kedvező áron túl miért válassza a Liebherr hűtőket?

  • Mert állandó hűtést biztosítanak még extrém környezeti hőmérséklet mellett is.
  • Mert magas hatékonyságúak alacsony energia-fogyasztással: precíz elektromos vezérlésük, a dinamikus hűtőrendszer és a különösen hatékony hőszigetelés garantálja az alacsony működési költséget, ráadásul környezetbarát is.
  • Mert nagyon könnyen tisztítható.
  • Mert roppant megbízható, hiszen minden elektromos és hűtő alkatrész optimálisan koordinált.
  • Mert a legmagasabb szintű sztenderdeknek megfelelve biztosítja a precíz hőmérsékletállandóságot sőt a készülékeket integrált riasztórendszerekkel látták el.
  • Mert a legkiválóbb alapanyagok, a tökéletesen összehangolt alkotóelemek gondoskodnak a berendezések hosszú élettartamáról és állandó hatékonyságáról.

A kedvezményes vásárlás lehetősége az akcióban résztvevő termékekre vonatkozik. Válassza laboratóriuma számára az ideális hűtő- vagy mélyhűtőszekrényt labor csapatunk szakértő munkatársainak segítségével. Hívjon minket a +36 22 414 100-as telefonszámon vagy vegye fel velünk a kapcsolatot a labor@bentleyinstruments.com e-mail címen!

LETÖLTHETŐ KATALÓGUS

AZ AKCIÓS ÁRAKAT A 2022. DECEMBER 31-IG LEADOTT MEGRENDELÉSEKRE TUDJUK ÉRVÉNYESÍTENI.

A KEDVEZMÉNY MÁS AKCIÓVAL NEM VONHATÓ ÖSSZE.

Találja meg a keresett terméket a legrövidebb úton

Shopping Cart