Gyors takarítás ellenőrzés és mikrobák azonosítása a vendéglátás területén

Posted in Hírek

A tisztítás után hátra maradt káros maradványok és baktériumok gyorsan a vendégek megbetegedéséhez vezetnek, vagy ami még rosszabb – a Norovírus vagy a Legionella kitöréséhez. 

A vendégek egészségét fenyegető veszélyek megelőzése és a jó hírnév védelme érdekében a káros maradványokat és baktériumokat mutassa ki az ATP takarítás ellenőrző rendszerrel, mielőtt a vendégek fedezik fel a problémát.

Nyűgözze le vendégeit proaktív megközelítéssel, és kerülje el a kínos beszámolókat a hotel nem megfelelő tisztasági szintjéről. 

A luxus szállodaláncok világszerte használják a SystemSURE Plus takarítás ellenőrzést és az egyszerűen használható teszteket, hogy kimutassák az adenozin-trifoszfátot (ATP), ami az összes élő organizmus energia molekulája, beleértve a káros maradványokat és a baktériumokat. 

A Hygiena ATP takarítás ellenőrző rendszere igazolja, hogy munkatársai a legmagasabb szintű takarítást végezzék a tiszta és egészséges környezet biztosítása érdekében. Az összes teszt eredményét egy ingyenes SureTrend Data Analysis szoftverrel rögzítjük, amely nyomon követi az idő múlásával a tesztek eredményeit, és jelentéseket generál. A felhasználók feltölthetik eredményeket és megoszthatják az adatbázist, hogy a tulajdonságok egyszerűen összehasonlíthatóak legyenek.

Javasolt ATP teszthelyek 

kilincsek 

telefon 

wc ülőke 

légkondicionáló rendszer 

éjjeli szekrények 

lámpa kapcsoló 

wc lehúzó 

medencék 

ágy fejléc 

csaptelepek 

zuhanyfej

gyógyfürdők

távirányító 

mosdókagyló 

jéggép 

fürdőszoba lámpa kapcsoló


Javasolt termékek 

SystemSure Plus 
A SystemSURE Plus ATP alapú higiénia szint ellenőrzésre szolgál. Ez a tenyérméretű eszköz könnyen kezelhető, rendkívül érzékeny és megfizethető, ami lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy gyorsan meghatározzák a takarítás hatékonyságát, a felületek, valamint a folyadékminták tisztaságát a pozitív vendégélmény biztosítása érdekében. 

UltraSnap felületi ATP teszt 
Az UltraSnap teszt méri a felületeken található ATP mennyiségét. ATP (adenozin-trifoszfát) található az összes élő szervezetből származó szerves anyagban, ami a tisztítás hatására jelentősen csökken. Az ATP monitorozása a takarítás hatékonyságának gyors és objektív mérését biztosítja. 

AquaSnap Total és Free víz ATP tesztek 
ATP kimutatás vízmintákból, speciális merítő hegynek köszönhetően következetes mintagyűjtést tesz lehetővé mindkét teszt esetében.

Találja meg a keresett terméket a legrövidebb úton

Shopping Cart