Szabadalmaztatott eljárások az egészségügyi higiéniáért!

Posted in Hírek

A szigorú higiéniai ütemterv elengedhetetlen a betegszobák, a kezelőszobák és a kulcsfontosságú orvosi eszközök tisztaságának megőrzéséhez. Az egészségügyi ellátásban világszerte alkalmaznak higiéniai technológiákat, így segítik az egészségügyi intézményeket a tisztítási eljárások ellenőrzésében, egyúttal alapot képeznek a további sterilizáláshoz. 

De milyen eszközök nyújthatnak ebben segítséget? 

  • Az új EnSURE ™ Touch monitoring rendszer egy új generációs ATP-ellenőrző egység, amely gyűjti, analizálja és riportokat készít összetett minőség ellenőrző vizsgálatok kapcsán – mint például vízminőség, indikátor mikroorganizmusok és folyamatellenőrző (maradék enzimaktivitás) vizsgálatok. Ez a többfunkciós rendszer a minőségi és a biztonsági paraméterek ellenőrzését szolgálja az egészségügyben és további iparágakban egyaránt. 
  • Az UltraSnap ™ felületi ATP teszt, egy felhasználóbarát eszköz, ami ATP alapú vizsgálatot tesz lehetővé 
  • A SuperSnap ™ magas érzékenységű ATP teszt, a Hygiena legérzékenyebb felületi ATP tesztje 
  • A MediCheck fehérjemaradvány-teszt, kolorimetrikus teszt, amely fertőtlenítő rendszereken, orvosi és sebészeti eszközökön mutatja ki a fehérje jelenlétét. 

A Hygiena UltraSnap ™ felületi ATP tesztje megkapta az AOAC-RI-től a „Teljesítménytesztelt eljárás” tanúsítványt az új EnSURE ™ Touch luminométerel történő vizsgálat esetén, ami jól jelzi a rendszer érzékenységét, megbízhatóságát és robusztus működését. A tanúsítvány a Hygiena eddigi UltraSnap vizsgálat EnSURE luminométerrel (régebbi Hygiena modell) AOAC-RI minősítésének módosított változata. 

Az AOAC-hoz benyújtott adatok azt mutatják, hogy a rendszer magas érzékenységű, képes akár 1,28 femtomol ATP-t detektálni, valamint a konzisztenciája és pontossága is magas fokú.

Az EnSURE Touch a Hygiena SureTrend adatelemző szoftver legújabb verzióját a SureTrend Cloud-ot használja. A modernizált szoftver felhőalapon érhető el, lehetővé teszi a felhasználóknak a tesztek, trendek nyomon követését egy vagy több létesítmény területén, és egyszerűen konfigurálhatnak egy vagy akár több száz ellenőrző rendszert egyetlen SureTrend Cloud-fiókból. 

Bebizonyosodott, hogy az új EnSURE Touch ugyanolyan magas linearitással, pontossággal és alacsony variációval rendelkezik, mint elődje. Az eszközöket már számos egészségügyi intézményben sikeresen és eredményesen alkalmazzák. 

• Nagy-Britanniában az országos egészségügyi szolgálat számára sürgősségi ellátást nyújtó mentőszolgálatok nagy része a Hygiena ATP ellenőrző berendezésével értékeli a takarítás hatékonyságát a vezetőterében, valamint 5 magas rizikójú helyen a betegszállító részlegen. Tanulmányuk rávilágított arra, hogy az ATP-alapú takarítás ellenőrzés mennyire hatékony segítség a szennyeződések visszaszorításában és a fertőzések elleni küzdelemben, mivel ez a vizsgálati rendszer meghatározza az RLU küszöbértékeket és kiemelt figyelmet kapnak a dizájn és funkcióváltoztatások. 

• Az amerikai Maryland állam betegbiztonsági kezdeményezésének részét képezi a „tiszta együttműködés”, amely az USA Betegségkontroll és Prevenció Központjainak (CDC) ajánlásait terjeszti ki a kórházban szerzett fertőzések (HAI), különösen a Clostridium difficile kockázatának csökkentésére. Ennek az együttműködésnek a keretében alkalmazzák az egészségügyi intézményekben az új EnSURE Touch ATP higiéniai rendszerét a tisztasági szint meghatározására és ellenőrzésére. A SystemSURE Plus ATP ellenőrző rendszere nem csak költséghatékony, de eredményes módszernek is bizonyult az együttműködés során a megfelelő tisztaság elérésében. 

A Hygiena LLC gyors mikrobiális kimutatási, megfigyelési és azonosítási megoldásokat kínál számos iparág számára, ideértve az egészségügyet, gyógyszeripart és az ápolási/gondozási szolgáltatásokat is. A cég fejlett technológiájának és szabadalmaztatott megoldásainak köszönhetően piacvezető az ATP higiéniai rendszerek, a PCR-alapú kórokozók kimutatására és azonosítására szolgáló rendszerek, allergén tesztek és a környezeti mintavevő eszközök terén.

Találja meg a keresett terméket a legrövidebb úton

Shopping Cart