A blackpooli Victoria Kórházban több mint 25 éve dolgoznak Whitley munkaállomással

Posted in Hírek

A Blackpoolban található Victoria NHS Trust mikrobiológiai osztálya 25 éve dolgozik Whitley munkaállomásokkal és nem rég egy új Whitley A45-ös munkaállomást szerzett be.
Mike Kershaw igazgató elmondta, hogy az új készüléket többek között szövet sebtamponok, szövetek és vérkultúrák tenyésztésére használják, mely során anaerob baktériumokat szaporítanak. Az új munkaállomás a jövőben is ugyanazokat az optimális anaerob növekedési feltételeket biztosítja, mint a korábbi modellek, azonban az A45-nek további előnyei is vannak.

A zsilip ciklus ideje az előző MG1000 modellhez képest kivételes, hisz csupán egy percet vesz igénybe, az előző készülék hét perces idejéhez képest. Így szignifikánsan kevesebb gázfelhasználást tapasztalnak a korábbiakhoz képest.
Az új kabinet azonnali bejutású ablak rendszerrel van felszerelve (Instant Access Porthole system), ami az igazgató véleménye szerint sokkal jobb, mint a kesztyűvel rendelkező modellek, mivel sokkal gyorsabban lehet bejutni a munkaállomás belső kamrájába.
A munkaállomáson belüli navigáció egyszerű, minden terület könnyen elérhető a csapat véleménye szerint is.
Az anaerob és katalizátor-figyelő rendszer a korábbi munkaállomás esetében nem volt elérhető, azonban a jelenlegi készülékben ezeken túl az adatkezelő rendszer is beépítésre került, ami a kamra teljesítményének monitorozásához kiváló eszköz. Ráadásul nincs szükség papírmunkára, és UKAS kompatibilis. Ezenkívül nagyon megkönnyíti a munkát az érintőképernyős kijelző használata is.
A Blackpool Victoria elkötelezett a Don Whitley termékei mellett, hiszen a termékeik bizonyítottak az elmúlt évtizedekben, amely garanciája a jövőbeni együttműködésnek is.

Találja meg a keresett terméket a legrövidebb úton

Shopping Cart