Véleménye most egy új generációs OHAUS mérleget érhet!

Posted in Hírek
VÉLEMÉNYE NEKÜNK IGAZI KINCS!

 

A Bentley Magyarország labor csapatának az a hitvallása, hogy partnerei munkáját ne csak kiváló minőségű termékek értékesítésével segítse, de minden további szakmai támogatást megadjon, szükség esetén pedig felkészült szervizes hátterét állítsa ügyfelei szolgálatába.

Az elmúlt években ingyenes szakmai konferenciáink mellett elindítottuk YouTube csatornánkat, Facebook oldalunkat és ezt a weboldalt, amelyeket igyekszünk időről időre érdekes és hasznos tartalmakkal gazdagítani.

Az elmúlt évben – bár a körülmények hatására – „találkozóink” is átköltöztek az online térbe, de úgy érezzük, így is sikeresen vettük az akadályokat.

De minden igyekezetünk hiábavaló lenne az Ön véleménye, észrevétele, visszajelzése nélkül!

Ahhoz, hogy tovább tudjunk fejlődni, kérjük, töltse ki 2 perces kérdőívünket, mondja el őszintén, mit gondol a Bentley csapatáról, termékeiről, szolgáltatásairól! https://bit.ly/3x1s3nA

Mi pedig hálánk jeléül a válaszadók között kisorsolunk egy hordozható OHAUS Compass™ CX CX1201 EU, 1200g/0,1g mérleget, amely jó szolgálatot fog tenni – képviselje akár az élelmiszeripart, vendéglátást, egészségügyet vagy vízminőséget ellenőrző laborokat, de akár otthoni használatra is alkalmas!

 

A sorsolást 2021. május 20-án tartjuk, a nyertest pedig e-mailben értesítjük.

A fejlődés a siker egyik záloga!

Találja meg a keresett terméket a legrövidebb úton

Shopping Cart