EnSURE TOUCH csereakció!

Posted in Hírek

Az elmúlt 2 évben nagyot fordult a világ, vele együtt a higiéniai ellenőrzések szerepe kapott soha nem látott reflektorfényt!

Azt már szinte mindenki tudja, hogy a biztonság egyik kulcsa a rendszeres és megbízható higiéniai ellenőrzés. Miért is ne a világ egyik vezető termékét használná?

A világszerte ismert és elismert Hygiena EnSURE ™ Touch luminométert úgy fejlesztették ki, hogy korunk kihívásainak maximálisan megfeleljen.

CSEREAKCIÓNK KERETÉBEN MOST HASZNÁLATBAN LÉVŐ KONKURENS HIGIÉNIAI ELLENŐRZŐ RENDSZERÉT DÍJMENTESEN LECSERÉLJÜK EGY ENSURE TOUCH-RA! EHHEZ NEM KELL MÁST TENNIE, MINT AZ ESZKÖZ MEGRENDELÉSEKOR 3 SZABADON VÁLASZTOTT DOBOZ* TESZTET VÁSÁROLNI ÉS A RÉGI KÉSZÜLÉKET ELJUTTATNI CÉGÜNK KÉPVISELŐJÉNEK, ILLETVE  VÁLLALNI, HOGY EGY ÉVEN BELÜL 12 DOBOZ* TESZTET MEGVÁSÁROL!

*FONTOS! Egy doboz 100 db tesztet tartalmaz

Miért pont EnSURE ™ Touch?

  • mert 10 másodperc alatt ad eredményt felületi- és víz ATP vizsgálatok során;
  • mert 5-8 óra alatt kimutatja felületeken vagy termékekben található összmikroba számot, enterobaktériumok, kóliformok és E.coli mennyiségét vagy jelenlétét/hiányát;
  • mert lehetővé teszi élelmiszeripari üzemek, illetve egészségügyi területek, eszközök tisztaságának objektív mérését, ellenőrizheti a termékek higiéniai; hatékonyságát – szükség esetén azonnali intézkedéseket rendelhet el;
  • mert megfelel az FSMA, a GFSI és az ISO szabványoknak és a HACCP-elvárások szerinti gondosságot biztosít.

De ennél lényegesen több érvünk is van…

A csereakció visszavonásig érvényes.

Bízunk benne, hogy hamarosan Önt is az EnSURE ™ Touch elégedett használói között köszönthetjük!

Amennyiben a csereakcióval, az eszközzel vagy a tesztekkel kapcsolatban bármilyen kérdése merülne fel, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal!

Találja meg a keresett terméket a legrövidebb úton

Shopping Cart